Terug naar overzicht

Mobietec ramendragers: superstevig, vederlicht en Belgisch

26 mei 2023

Als glaszetter, ramenplaatser of specialist in poorten en traliewerk weet u hoe belangrijk het is om uw materialen op een veilige manier te laden en te transporteren richting uw volgende klant. Met de aluminium ramendragers van Mobietec mag u vertrouwen op een uiterst betrouwbaar lichtgewicht van Belgische makelij.

Telkens op maat gemaakt

Zowel als kleinere zelfstandige en als grotere speler in buitenschrijnwerk kunt u bij Peeters Carrosseriebouw terecht voor een ramendrager op maat. Ongeacht het type bestelwagen dat u of uw werknemers besturen.

Of u nu met een gesloten of een open laadbak rijdt, met de ramendragers van het Belgische Mobietec zit u altijd goed. Dankzij de combinatie van extra duurzaam aluminium en inox gaat u dagelijks de baan op met een lichtgewichtsysteem dat tegelijkertijd enorm sterk is en dat ook uitstraalt. Gekoppeld aan het aerodynamisch ontwerp van het systeem, verbruikt u bovendien heel wat minder brandstof onderweg.

Binnen- én buitenoplossingen

Iedere ramendrager die tegen de buitenzijde van een bestelwagen komt, dient te worden bevestigd aan een dakdrager. Ook dit nemen onze ervaren ombouwers voor hun rekening.

Of misschien kiest u liever voor een binnenoplossing? Wij combineren – indien gewenst –  interne glasdragers met op maat gemaakte kasten en extra opbergruimte aan de binnenzijde van uw deuren.

ramendrager Wij combineren – indien gewenst –  ook interne glasdragers met op maat gemaakte kasten en extra opbergruimte aan de binnenzijde van uw deuren.

Geen homologatie nodig

Wist u trouwens dat voor het plaatsen van een ramendrager er geen homologatieprocedure aan te pas komt? Hierdoor bespaart u niet enkel bijkomende kosten uit, u profiteert ook van zeer korte levertijden, tot maximum twee weken.

Bezoek onze toonzaal en vraag om advies

Wij bieden u graag ons advies over de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf en presenteren u hierna een interessante offerte. U hoeft hier zelfs niet eerst langs de garage voor te gaan. Kom gewoon een keertje tot bij ons in onze toonzaal in Alken of bel ons op het nummer 011 311 250.