Terug naar overzicht

Toegankelijk zorgvervoer: Peeters Mobility voorziet kwaliteitsvolle bodemverlagingen op maat

01 februari 2024

De zorgsector staat dagelijks voor de uitdaging om alle cliënten, inclusief rolstoelgebruikers, veilig en comfortabel te vervoeren. Peeters Mobility speelt hierin een cruciale rol met op maat gemaakte bodemverlagingen. Zo verzekeren wij toegankelijk zorgvervoer voor iedereen.

Het belang van een op maat gemaakte bodemverlaging

Als zorginstelling zoekt u continu naar manieren om evenwicht te vinden tussen veilige, toegankelijke vervoersopties bieden en de kosten ervan beheersen. Dan is een op maat gemaakte bodemverlaging van Peeters Mobility dé oplossing. Wij bieden:

  • Veilig en toegankelijk zorgvervoer
    U vervoert rolstoelgebruikers op een efficiënte manier. Met een manueel uitklapbare oprijramp kunnen cliënten eenvoudig en veilig in en uit de wagen.
  • Flexibele mogelijkheden
    Nadat wij uw wagen omgebouwd hebben, beschikt u over de mogelijkheden om ofwel 5 passagiers plus 1 rolstoelgebruiker te vervoeren ofwel 7 passagiers zonder rolstoel mee te nemen.
  • Economisch voordelig
    In tegenstelling tot als u een nieuwe, grotere minibus zou kopen, zijn zowel de aankoop- en brandstofkosten als de taksen achteraf van onze omgebouwde voertuigen aanzienlijk lager. Zo bespaart u tot wel 10.000 à 30.000 euro.

Opgelet: wij voorzien deze oplossing enkel voor de Ford Grand Tourneo, Volkswagen Caddy Maxi, Mercedes-Benz Vito/V-klasse, Ford Custom en VW T6 (modeljaar 2024/2025).

Extra opties op maat, extra veiligheid en comfort

Heeft u nood aan extra opties voor de wagen(s) van uw zorginstelling? Geen probleem. Bij Peeters Mobility werken we volledig op maat van uw noden. We bieden niet alleen een oprijramp aan, maar we kunnen er ook voor zorgen dat die oprijramp helemaal naar voren plooit zodat er opnieuw een vlakke laadbodem ontstaat. Zo verliest u minimaal aan kofferruimte.

Om een manuele rolstoel met rolstoelgebruiker via de oprijramp in de auto te duwen, is veel kracht nodig. Kan u zo’n extra portie kracht gebruiken? Dan voorzien wij een lier: een elektrische takel waarvan de kabel aan de rolstoel bevestigd wordt en zo mee de rolstoel in de auto trekt.

Wilt u uw rolstoelpassagier extra comfort bieden? Dan plaatsen wij ook een extra hoofd- en rugsteun.

Kom langs en ontdek alles over toegankelijk zorgvervoer

Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we bij Peeters Mobility perfect de behoeften van zorginstellingen. Daarom bieden we met onze op maat gemaakte bodemverlagingen een veilige, flexibele en economisch efficiënte oplossing voor toegankelijk rolstoelvervoer.

Wilt u dit met uw eigen ogen komen bekijken? Kom gerust langs in onze toonzaal in Alken. Heeft u hier nog vragen over? Mail ons of bel ons op het nummer 011 311 250 voor meer info. Tot binnenkort!