inrichten-ombouwen

Inrichten & ombouwen

Een wagen volledig op maat van uw wensen en noden? Ontdek ons uitgebreid gamma aanpassingen.

Een wagen op maat

Een wagen volledig op maat van uw wensen en noden? Daar gaan we iedere dag weer voor! Ontdek ons uitgebreid gamma aanpassingen: dubbele cabine, mobiele werkplaatsen, tussenschotten, signalisatie, ladderlaad- of draagsystemen, inbouwen van verwarming of koeling, installeren van converter, bekleden van de binnenkant, plaatsen van ramendragers en zoveel meer!

Ombouw ambulance

Een krachtige sirene, heel wat snelheid onder de motorkap en tal van apparatuur aan boord… Een wagen ombouwen tot een ambulance is geen sinecure, maar wij gaan graag de uitdaging aan! Met een grote portie vakkennis en een ervaren team bouwen wij reeds jaren grote camionettes om tot erkende ambulances die in staat zijn tot het redden van levens. Het zijn creaties die ons trots maken dat we een stukje kunnen meehelpen aan het redden van mensen in nood.

Ombouw rijschoolwagen

Een rijschoolwagen of een wagen met dubbele bediening is dé wagen bij uitstek voor het leren van veilig verplaatsen in het verkeer. Bovendien is iedere wagen makkelijk om te bouwen tot een rijschoolwagen! Hierbij maken we enkel gebruik van kwalitatieve materialen waar u jarenlang op kan vertrouwen en waarbij ook de veiligheid van alle inzittenden gewaarborgd blijft. Vertrouw op ons, want uw wagen is bij ons in veilige handen.

Dubbel-cabine-confort2

DUBBELE CABINE

Wij bouwen uw voertuig om tot een lichte vrachtauto! Een volledig afgesloten vrachtruimte in uw wagen, het kan!

Omvormer-en-bijkomende-tractiebatterij

TECHNISCHE INSTALLATIE

Wij installeren verwarming, koeling 230 Volt systemen m.b.v. omvormer’s, laders en allerhande elektrotechnische oplossingen.

Ramendrager-aluminium-met-opklapbare-drager-3

DRAAGSYSTEMEN

Wij maken en plaatsen ladderlaadsystemen, ramendragers volledig op maat in aluminium.

Mobiele-werkplaats-Politie

MOBIELE WERKPLAATS

Wij plaatsen zeer concurrerende systemen en maken voor u een tekening zodat u exact kan zien wat u koopt.

downloads:

Vebabox

Projecten Inrichten & ombouwen

Heeft u vragen over hoe
Peeters Carrosseriebouw
u kan verder helpen?

Contacteer ons of 011 311 250