6

Battery Repair Center

Een nieuwe batterij voor hybride of elektrische auto’s te duur? Bespaar geld dankzij een reparatie in plaats van vervanging.

Batterijreparatie voor hybride en elektrische auto’s

Laat de accu testen

Het is raadzaam om de accu te laten testen alvorens een tweedehands plug-in hybride of elektrische auto te kopen. Een defecte stroomopslag kost veel geld en kan al snel de restwaarde van de auto overschrijden waardoor een reparatie geen zin heeft. Het goede nieuws: wij kunnen in de meeste gevallen de batterij repareren door afzonderlijke cellen of modules te vervangen in plaats van het hele batterijpakket.

Verlengen levensduur

De levensduur van de batterij van een hybride of volledig elektrische auto wordt verlengd door deze te repareren in plaats van te vervangen.

Herstellen of vervangen?

De batterij van een hybride of volledig elektrische auto is één van de duurste onderdelen. In de meeste gevallen repareren wij de batterij door afzonderlijke cellen of modules te vervangen.

Naast goed opgeleid personeel is ook juist gereedschap belangrijk om de reparaties zo veilig mogelijk uit te voeren. Wij voeren de batterijreparaties uit in onze speciaal ingerichte werkplaats met speciaal gereedschap.

Wanneer de batterij niet hersteld kan worden of het rijbereik van de wagen minder dan 70% van de nieuwcapaciteit bedraagt, moet het gehele batterijpakket vervangen worden. Dit betekent meestal het einde van de auto gezien de hoge prijs van een nieuwe batterij.

Kiezen voor een accu-pakket van Peetersgroup is kiezen voor…

  • 24 maanden garantie in plaats van 12 maanden bij een dealer
  • Dezelfde accu-cellen als de grote autofabrikanten
  • Zeer gunstige prijs ten opzichte van een dealer
  • Hergebruik van materialen
  • Verwachte levensduur van 8 tot 10 jaar

Heeft u vragen over hoe
Peeters Group
u kan verder helpen?

Contacteer ons of 011 311 250