Terug naar overzicht

Rolstoellift auto: oplossing op maat voor ieder type busje

26 mei 2023

Of het nu een dagelijkse of eenmalige passagier betreft: u bent op zoek naar de beste manier om een rolstoelgebonden persoon in alle veiligheid en comfort te vervoeren. Bij Peeters Mobility installeren we een rolstoellift op maat in uw auto. En daarbij zijn twee dingen heel belangrijk.

Hoe groot is de rolstoelpassagier in kwestie?

De twee vragen die we u meteen zullen stellen in uw zoektocht naar een rolstoellift voor uw auto: over welk type auto beschikt u en hoe groot is de persoon die u wenst te vervoeren?

De binnenhoogte van het voertuig bepaalt namelijk welk type rolstoellift we kunnen installeren. Zo nemen de meeste mensen al zittend 1m20 tot 1m40 hoogte in. In het geval van kleinere voertuigmodellen of extra grote passagiers kan die hoogte te beperkt blijken.

In een van die laatste gevallen dienen we de installatie van de rolstoellift te combineren met een bodemverlaging.

Veiligheid voorop: ruime keuze in rolstoelvergrendeling

Om uw rolstoelpassagier op een 100% veilige manier te vervoeren, dient u een verplichte rolstoelvergrendeling mee te laten installeren. Hierin beschikt u over verschillende opties: van beugels tot rails en van opbouw- tot volledig weggewerkte inbouwsystemen.

rolstoellift auto

Betrouwbare kwaliteit op lange termijn

Ongeacht de grootte van het busje waarmee u rijdt, u brengt uw voertuig binnen in ons atelier en ons ervaren team van ombouwers zorgt voor een duurzame en kwalitatieve een rolstoellift op maat.

Bij Peeters Mobility werken we nauw samen met Dhollandia, absolute experten in liftsystemen voor voertuigen en vooral een garantie op een betrouwbare oplossing op lange termijn.

Kom binnenkijken in onze demowagens

Wilt u graag van dichtbij zien wat er allemaal mogelijk is voor een rolstoellift in uw auto? Wij tonen u met plezier de verschillende oplossingen in onze toonzaal en laten u mee binnenkijken in onze demowagens.

Combineer dit met onze meer dan 25 jaar ervaring en ons merkonafhankelijk advies, en u bent zeker van de best mogelijke oplossing voor u en uw passagier(s). Nog vragen? Contacteer ons of spring gewoon eens bij ons binnen in Alken.